Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Перша зустріч з новим Fiat 500

Італійська компанія Fiat продовжує боротися за місце під сонцем з іншими автовиробниками і на підтвердження власних амбіцій випускає оновлений хетчбек А-класу з індексом 500. Навіть у 2020 році на європейському ринку зберігається попит на невеличкі та економічні моделі, особливо це стосується великих мегаполісів, де існує проблема паркування та заборона в҆ їзжати до центра міста. Популярність попередньої генерації Fiat 500 дає надію що новачок теж зможе повторити цей успіх, адже одразу після презентації доступна повністю електрична модель.

Новачок отримав оновлений екстер҆ єр, який виконаний у ретростилі, що робить невеличкий автомобіль схожим на іграшку. Особливо привабливим та стильним виглядає новий Fiat 500 у кузові кабріолет. Але сьогодні ми більше приділимо уваги технічному питанню, яке актуальне як ніколи раніше. Базовий Fiat 500 має запас хода всього 160 км, адже під капотом у нього встановлено акумулятор на 42 кВт/год. Наступним варіантом стане модель зі збільшеним до 300 км пробігом та двигуном на 117 к.с. Головними конкурентами для новачка стануть Renault Zoe, Volkswagen e-up!, Peugeot e-208 та Opel Corsa-e. Єдине що заважатиме робити вибір в бік Fiat 500 – це його ціна, яка починається з 25 тисяч євро.

На дорозі новачок справляє дуже приємне враження, завдяки маневреності та швидкому прискоренню, хетчбек дарує насолоду від керування. На вибір водія пропонується декілька режимів їзди та налаштувань роботи двигуна та гальмівних механізмів з рекуперацією енергії. За офіційною інформацією, 500-й зможе заряджатися від спеціальної мережі всього за 35 хвилин до 80%. На відміну від попередньої генерації у новому Fiat 500 набагато більше місця в середині, а водій почувається комфортно. Інтер҆ єр хетчека змінив архітектуру, але якість матеріалів оздоблення так і не покращилась. Втім, перероблений салон прикрашає сучасний 10,25-дюймовий екран мультмедійної системи.

На борту топових модифікацій Fiat 500 можна буде побачити клімат-контроль, адаптивний круїз-контроль, паркувальний асистент, преміальні сидіння та кермо. Додають автомобілю більше розкоші 16-дюймові легкосплавні диски. Називається така версія 500 Icon…

 

 

 

24.12.2020
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

Перша зустріч з новим Fiat 500

Політика конфіденційності